Vindinge Herreds Biavlerforening

Zofuz og Lars 2
zofuz og Lars 1

Vindinge Herreds Biavlerforening

Vindinge herreds Biavlerforening er hjemmehørende i Nyborg Kommune. Vores formål er at virke til   fremme og forståelse af bier og biavl.

Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer.

På generalforsamlingen, som finder sted hvert år i november måned, fremlægger formanden                           beretningen og foreningens regnskab fremlægges. På ulige år vælges formanden og 2 medlemmer og på lige år vælges kasserer og 1 medlem. For yderligere information se vedtægter.

Udflugt til Medicinhaverne i Tranekær

Vindinge Herreds Biavlerforening      www.vh-biavl.dk           kontakt@vh-biavl.dk